Сайт знакомств с финнами

Kansainväliset treffisivut

Kansainvälisiä treffisivustoja toimii Suomessa jo useita. Toki voit aina kirjautua suurille kansainvälisille treffisivuille englanniksi ja käyttää sivustoja englanniksi. Suosituin kansainvälinen treffisivu Suomessa on tietysti Match.com, jossa on suomeksi laajat sivut ja tuhansia ja tuhansia suomalaisia profiileja, mutta samalla käyttäjätunnuksella voit toki hakea seuraa laajemminkin maailmalta! Tämä sivusto on luotettava ja todella suosittu.

Kansainvälisillä sivustoilla ja muutenkin treffipalveluissa kannattaa olla todella tarkkana seurastaan, sillä kaikenlaisia hunajapupuja ja namusetiä on liikkeellä joka paikassa! Sivustoilla on tekaistuja profiileja, joiden kautta toimii jo todella laajoja rikollisjengejä, kerjäten rahaa erilaisin tekosyin. Moni suomalainenkin on hävittänyt kymmeniätuhansia euroja uskottuaan treffiseuransa juttuja…

Suomenruotsalaisille on olemassa omat ruotsinkieliset treffisivut, esimerkiksi Kontakten.

Yksityisyys

Yksityisyyden ja yksityisyysasetusten vähäisyys on yksi Suomi24 Treffit -deittisivuston huonoimmista puolista. Kaikista profiileista näkyy täysin julkisesti rekisteröimättömille käyttäjille nimimerkki, profiilikuva, seksuaalinen suuntautuminen, horoskooppi, haun kohde ja esittelytekstin alku. Nämä ovat aina julkisia, eikä niitä saa piilotettua edes maksullisella Treffit Plus -jäsenyydellä.

Yksityisyysasetuksia sivustolla on vain kolme. Käyttäjä voi blokata muita käyttäjiä, valita keneltä vastaanottaa viestejä ja piilottaa oman Treffit Plus -jäsenyytensä näkymästä muille. Varsinkin kuvien näkyvyyden rajoittaminen on ominaisuus, jota deittipalstalle kovasti kaipaisi. Tämä ominaisuus on nykyään tarjolla monilla muilla deittisivustoilla. Lisäksi olisi hyvä, jos oman profiilin näkymisen voisi estää muille kuin oman ihannekumppanin täyttäville deittailijoille.

Suomi24 deitti hinta

Suomi24 deittiKokeile heti ilmaiseksi

Toisin kuin monet muut Internetin deittipalveluista, joilla on usein kuukauden mittainen vähimmäisaika jäsenyydelle, Suomi24 deitti tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja, jopa niinkin lyhyitä kuin kaksi viikkoa kerrallaan. Lyhimmät jäsenyydet kahdeksi viikoksi maksavat vain 7,95€. Seuraava vaihtoehto on kuukauden mittainen jäsenyys, ja se maksaa 12,95€. Se on siis viikottaiselta hinnaltaan edullisempi vaihtoehto. Vielä halvempi viikkokohtainen maksu tulee kolmen kuukauden vaihtoehdosta, jonka hinta on 29,95€. Jos kuitenkin haluaa saada mahdollisimman paljon irti jäsenyydestään Suomi24 deitti –sivustolla ilman painetta että täytyisi saavuttaa niin paljon kuin mahdollista ennen kuin aika loppuu kesken, ja haluaa viikkohintaa laskien edullisimman vaihtoehdon, niin kuuden kuukauden Treffit Plus –jäsenyys on ehdottomasti paras vaihtoehto. Se on hinnaltaan 49,95€.

Suomi24 deitti järjestää lisäksi kuukausittain erittäin suositun sinkkuristeilyn yhdessä Tallink Siljan kanssa. Risteily järjestetään torstaisin nimellä Suomi24-sinkkuristeily. Lähdöt ovat Helsingistä Silja Europalla, ja Turusta Baltic Princessilla. Risteilyillä on sinkkujen viihdyttämiseksi runsaasti rentoa ohjelmaa speed datingista Napakympin tyyliseen Suomi24 –täysosumaan. Kaikissa sinkkuohjelmissa on osallistujien saamiseksi mahdollisuus voittaa Pafin tarjoamia palkintoja, jotka vaihtelevat samppanjasta romanttiseen Pariisin matkaan kahdelle. Tarkka ohjelmisto laivalla, risteilyjen ajankohdat sekä laivoilla esiintyvät bändit voi löytää Suomi24 deitti –sivustolta osoitteessa treffit.suomi24.fi valitsemalla sen ylälaidasta löytyvän Sinkkuristeily –osion. Risteilyt ovat hyvä vaihtoehto monelle sinkulle, joka etsii sitä oikeaa. Laiva on tuolloin täynnä sinkkuja ja erilaiset ohjelmanumerot auttavat jään murtamisessa.

Suomi24 deitti lyhyesti

 • Osa suosittua Suomi24-sivustoa Suomen suurin deittipalvelu
 • Yli 100.000 aktiivista käyttäjää
 • Ilmainen perusjäsenyys
 • Paljon erilaisia vaihtoehtoja maksaa Treffit Plus –jäsenyys aina kahdesta viikosta kuuteen kuukauteen kerrallaan
 • Lisäksi Suomi24 ja Tallink Siljan yhdessä järjestämä sinkkuristeily, jossa on paljon sinkkuja ja hauskoja ohjelmanumeroita sekä hyviä bändejä esiintymässä.

suomi24 treffit .

Доступно для всех. (18+)» dir=»ltr»>Доступно для всех. (18+)
Доступно для всех. (18+)
Нажми для просмотра

Проверено.
Актуально.
 
 
 
Тэги:
 
ALAIKÄISENÄ TINDERISSÄ

Нажми для просмотра

Miten sä voit olla
alaikäisenä
Tinderissä???Albo
Shoppi: Waarölli:
 
 
 
Тэги:
 
Treffit -videon taustamusiikki Vesa Valtonen IPI 644437147

Нажми для просмотра

Kaipaatko uutta
ystävää?
Suomenkielinen
treffipalvelu
http://suomi-treffit
.fi palvelee sinua
suomeksi ja 21
muulla kielellä.
 
 
 
Тэги:
 
Sinkun mielikuvitustreffit — melkeinsaamista

Нажми для просмотра

Henriikan
mielikuvitustreffit
on joka pojan
unelmien treffit.
Sinkkublogissa
lisää kaikkea
muuta
tärkeää: …
 
 
 
Тэги:
 
Mode saapuu Suomi24 Alkoholi-osiolle

Нажми для просмотра

Videolla esiintyvät
ainakin Tissu,
Vaahtis, Saunis ja
Kylmis.
 
 
 
Тэги:
 
ALFAUROS ANTTI SINKKULAIVALLA

Нажми для просмотра

Tilaa
kanavani tästä:
(ilmaista!)
Facebookissa:
Instagram: …
 
 
 
Тэги:
 
Suomi24: «mieleni pahoitin»

Нажми для просмотра

Siikajoen
Poikamiesyhistys
vedätti
perustajajäsentää
n pienellä prepaid
-pilalla. Lue
taustakertomus
osoitteesta: …
 
 
 
Тэги:
 
Samin Treffit

Нажми для просмотра

140719 Savijärven
kansakoulun entisten
oppilaitten
tapaamistapahtuma
entisellä
metsätyökämpäll
Lieksan
Kukkarolammella.
 
 
 
Тэги:
 
Savijärvi-Treffit

Нажми для просмотра

Sinkut — Suhteet
& Tunteet.
 
 
 
Тэги:
 
Suomi24.fi

Нажми для просмотра

Suomi24 Keskustelua
terveydestä ja
tuhansista muista
aiheista.
 
 
 
Тэги:
 
Suomi24 Ystävä hädässä

Нажми для просмотра

Studio25 tuotettu
tv-spotti Treffit. .
 
 
 
Тэги:
 
Treffit

Нажми для просмотра

SM 2012, Performing
arts production
avoin sarja.
 
 
 
Тэги:
 
The Date — Finnish Short Movie Trailer (Treffit)

Нажми для просмотра

Suomi24.fi:n
toimitusjohtaja Pasi
Ilola kertoo
alkuvuoden
kuumimmista
puheenaiheista.
 
 
 
Тэги:
 
Suomi24

Нажми для просмотра

Pyhäjoen.
 
 
 
Тэги:
 
Production 2012 Razzmatazz — Hovi

Нажми для просмотра

Vartija Koistinen
(Janne Hyytiäinen)
pyytää naista
(Mirja, Maria
Järvenhelmi)
treffeille Aki
Kaurismäen
elokuvassa
Laitakaupungin …
 
 
 
Тэги:
 
Mistä Suomi puhuu?!

Нажми для просмотра

Eskon ja Jennin
soidintanssi.
31-vuotias Jenni ja
40-vuotias Esko
kantavat kamansa
saman katon alle.
Hunks-tanssijana
tunnettu …
 
 
 
Тэги:
 
Treffit

Нажми для просмотра

Saisiko olla
käsiraudat?
Erotiikkakauppias
Turkka ja
varaosamyyjä Sofia
lyövät hynttyyt
yhteen.
Aviomiesehdokkaan
ammatti …
 
 
 
Тэги:
 
Koistinen pyytää treffeille

Нажми для просмотра

Описание отсутсвует
 
 
 
Тэги:
 
Suomen pisimmät treffit — maanantaisin 20.00

Нажми для просмотра

Описание отсутсвует
 
 
 
Тэги:
 
Suomen pisimmät treffit maanantaisin 20.00 TV5

Miten valita sopiva treffisivusto?

Kyllä, ehkä vaikein tehtävä on ensin valita, mikä olisi itselle sopivin treffipalsta! Kun vaihtoehtoja on kymmeniä, tälläkin sivustolla lähes 30, valinta ei ole mitenkään helppo! Miten valintaa kannattaa lähteä tekemään. Laadimme sinulle askeleet, joiden perusteella saat karsittua vaihtoehtoja pois.

 1. Valitse treffisivusto iän mukaan, oletko nuori vai vanhempi?
 2. Oletko sinkku vai varattu?
 3. Haluatko tehdä muita rajauksia esim tulotason tai koulutuksen mukaan?
 4. Oletko valmis maksamaan treffisivuston palvelusta vai etsitkö ilmaista treffisivustoa?
 5. Haluatko kansainvälisen vai täysin kotimaisen treffisivun?
 6. Haetko seksiseuraa vai loppuelämän seuraa?

Näillä kysymyksillä rajaat jo melkoisesti vaihtoehtoja pois. Muista, että se deittisivusto, jota ystäväsi käyttää, ei välttämättä ole sinulle paras mahdollinen. Kokeile rohkeasti jotain omaa tai vaikka pariakin treffisivustoa! Löydät kyllä omasi! Kaikille treffisivustoille täytyy kirjautua, et oikein pääse käyttämämään sivustoa ilman kirjautumista tai rekisteröitymistä.

Treffit sovittu! Valmistaudu näin.

Juttu siis luistaa netissä ja nyt olisi aika tavata ihan kasvotusten! Tilanne saattaa jännittää jopa kokeneempaa deittailijaa, joka on aivan normaalia. Mistä asioista kannattaa puhua treffeillä? Moni pyrkii välttämään politiikasta ja uskonnosta puhumista keskittyen kevyempiin puheenaiheisiin. Lukaise lisää artikkelistamme, johon koostimme 25 vinkkiä puheenaiheista, joita treffeillä kannattaa kokeilla!

Treffeille kannattaa pukeutua hyvin ja muutenkin laittautua siistin näköiseksi. Tästä meillä on jopa tutkimuksellista todistetta, jonka mukaan 56 % naisista ja 38 % miehistä olisi valmiita lopettamaan tapailun uuden deittikumppanin huonon pukeutumisen johdosta. Kirjoittelin tutkimuksen inspiroimana 5 pukeutumisvinkkiä ensitreffeille valmistautuvalle sinkulle.

Eliittikumppanissa on, kuten todettua, monenikäisiä sinkkuja. Keski-iän ylittäneet ja eläkeläiset ovat vahvasti kasvava käyttäjäryhmä ja olemmekin ehdottomasti sitä mieltä, että koskaan ei ole liian myöhäistä löytää uutta rakkautta. Mikäli olet vanhempaan ikään ennättänyt sinkku ja sinulla on tullut taukoa deittailuun, lue nämä 5 vinkkiä varttuneempien treffeille. Autamme sinut takaisin treffailun maailmaan.

Entä mihin kannattaa mennä treffeille? Jostain syystä elokuviin meneminen on suosittu treffipaikka, mutta me emme suosittele pimeää salia tutustumistarkoitukseen. Korkeintaan opit mille kohtauksille treffikumppanisi nauraa tai on nauramatta, mutta muutoin on se melko huono paikka tutustumiseen.

Treffeille kannattaa mennä kahvilaan tai rauhalliseen baariin. Voitte nauttia kupilliset kahvia tai muuta paremmin jäätä murtavaa juomaa keskustelun lomassa. Mikäli treffikumppanisi ei ole ollenkaan sellainen kuin kuvittelit, on kahvit nopeasti juotu ja pääsette molemmat jatkamaan matkaanne.

Kiusallisten tilanteiden ja muiden epämiellyttävien yllätyksien välttämiseksi älä tapaa uutta tuttavuutta suoraan hänen tai sinun kotonasi, vaan menkää neutraaliin ympäristöön.

Treffisivut Suomessa

Suomessa toimii kymmeniä treffisivustoja netissä sekä lisäksi löytyy tietysti Tinderit ja muut älypuhelimella toimivat treffisovellukset. Tälle sivustolle on koottu näistä treffisivuista suosituimmat, joista osa on maksullisia ja osa ilmaisia. Lähes kaikkia on kuitenkin mahdollista ainakin kokeilla ilmaiseksi jonkin tietyn ajan.

Treffisivut ovat nykyään yhä suositumpi kanava hakea seuraa, joko elämänikäistä, yhden illan seuraa tai ihan vain rehellistä seksiseuraa. Myös varatuille on nykyään todella monia sivustoja, joissa voi hakea treffiseuraa mahdollisesti muista varatuista, tai heistä, joita ei haittaa että olet varattu. Treffisivuja on räätälöidysti erilaisille ryhmille, kuten korkeasti koulutetuilla, tietyn tulotason omaaville, homoille, naimisissa oleville, pelkästään vanhemmalle väelle, pelkästään nuorille, yksinhuoltajille, 50+ seuraa hakeville, treeniseuraa hakeville… Nuorten treffisivut ovatkin suosittuja, sillä usein nuoret hakevat ikäistään seuraa ja haluavat siksi sulkea deittihakujensa ulkopuolelle nuorta lihaa kaipaavat vanhemmat miehet ja naiset.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Nopea rekisteröitymisprosessi
 • Kaikki välttämättömät ominaisuudet ovat ilmaisia
 • Paljon käyttäjiä kaikissa ikäryhmissä
 • Selkeä ja helppo käyttää
 • Kattavat maksulliset lisäominaisuudet

Miinukset

 • Kaikki profiilit näkyvät myös rekisteröimättömille käyttäjille
 • Yksityisyyteen liittyviä ominaisuuksia on hyvin vähän
 • Ilmaisuus ja saman sivuston yhteydessä toimiva kyseenalaista mainetta niittänyt keskustelupalsta vaikuttavat käyttäjien tasoon.
 • Tekaistuihin profiileihin ja roskapostittajiin törmää usein
 • Hakutuloksissa näkyy samoja profiileja moneen kertaan.
 • Käyttäjien kokemuksien mukaan palvelu toimii ajoittain epävakaasti
 • Käyttöehtojen mukaan sivustolle lisättyä materiaalia kuten profiilikuvia voi käyttää palvelun markkinoinnissa

VIERAILE SIVUSTOLLA

Где встретить любимого

Если вы живете в Украине, но не возражаете против того, чтобы ваш любимый был из другой страны, сайт знакомств с финнами – это то, что нужно. И в этом вам с радостью поможет агентство HappyFamily, с помощью которого уже соединилось немало судеб.

Компания находится в Харькове, но помогает устроить личную жизнь всем очаровательным украинкам. Все главные услуги  агентства для девушек совершенно бесплатны, поэтому к нам может обратиться любая девушка, независимо от материального положения. Зато пользу для устройства личной жизни агентство принесет огромную, к тому же оно заинтересовано в том, чтобы вы встретили своего суженого. Если вы хотите выйти замуж в Финляндию, позвоните по телефону +38 (050) 327 07 27, и, возможно, этот звонок станет вашим первым шагом в новую счастливую жизнь.

Suomi24 treffit

Treffit Plus tarjoaa sellaisia etuja käyttäjilleen, kuten listauksen hakutuloksissa aina ennen ilmaiskäyttäjiä ja mahdollisuuden lähettää yksityisiä viestejä niin monelle vastaanottajalle päivässä kuin haluaa. Sen lisäksi Treffit Plus paljastaa muiden käyttäjäprofiilien tilastoja Suomi24 deitti –palvelussa, sekä mahdollisuuden nauttia palvelun käytöstä ilman mainoksia. Treffit Plus –käyttäjille ei ole olemassa rajoituksia sen suhteen montako kuvaa voi ladata palveluun houkuttaakseen muita, ja voit myöskin nähdä ketkä ovat lisänneet sinut suosikkeihinsa. Nämä ominaisuudet voivat tarkoittaa eroa sen välillä käyttääkö palvelua kuukausia kerrallaan ilman kunnon tuloksia, vai saako lyhyessä ajassa paljon mahdollisia kumppaniehdokkaita.

Suomi24 kokemukset — miten palvelu toimii?

Suomi24 kokemukset osottautuvat positiivisiksi. Suomi24 deitti toimii tarjoten kahta erilaista jäsenyysvaihtoehtoa. Treffit on ilmainen versio, ja Treffit Plus on lisäominaisuuksilla varustettu maksullinen versio. Perusversio tarjoaa ilmaiseksi palvelut kuten rekisteröinnin, profiilin luonnin ja maksimissaan kolmen kuvan latauksen sivustolle, joita muut käyttäjät voivat selailla. Ilman maksettua versiota muiden käyttäjien kontaktointi on rajoitetumpaa. Esimerkiksi ilmaisen version käyttäjä voi lähettää yksityisviestejä maksimissaan viidelle vastaanottajalle päivässä. Ilmaiskäyttäjän profiili ei myöskään saa erityistä huomiota hauissa, profiilin katsojien tiedot eivät ole nähtävissä, ja sivuilla on myös mainoksia. Toisaalta Suomi24 deitti tarjoaa Treffit Plus –paketin, joka poistaa kaikki palvelun rajoitukset ja lisää paljon ominaisuuksia joilla käyttäjä voi saada enemmän näkyvyyttä. Voit itse kirjoittaa omia kokemuksia treffien onnistumisesta ja yleisesti Suomi24 deitti sivuston käytöstä.

Знакомства с финнами на русском языке – бесплатные русскоязычные сайты знакомств

Самыми популярными сайтами для знакомств среди желающих познакомиться для серьезных отношений стали:

 • Mamba.ru – сайт входит в тройку самых популярных онлайн-мест для знакомства. На нем зарегистрировано более 31 млн. пользователей со всего мира. Зарегистрироваться может женщина или мужчина с любой страны. Чтобы найти именно финнов, нужно просто выбрать определенное гражданство в поисковой системе на сайте. Для регистрации часто пользуются своей страницей в соцсетях: Одноклассниками, ВК, Фейсбуком, а также эл. почтами Гугл и Яндекс. Это не только сайт для знакомств, но и место, где можно найти попутчика, «партнера» для игр. Что касается отзывов, то есть как довольные, так и не довольные пользователи. Недовольство в основном заключается в том, что здесь есть риск нарваться на мошенников.
 • Badoo.com – сайт позволяет познакомиться не только с финном, но и гражданином другой страны. Вход на страницу возможен через страницы в соцсетях. Сайт удобный и простой в пользовании. Часто люди регистрируются здесь не только для знакомств и поиска второй половинки, но и просто для общения. Найти себе компаньона будет не сложно, ведь всего здесь зарегистрировано около 302 млн. пользователей.
 • RussianHearts.eu/ru – первоначально функцией этого сайт было знакомство и общение между собой русских эмигрантов. Можно воспользоваться не только русскоязычной версией сайта, но и польской или английской. Сегодня на сайте зарегистрировано около 850 тыс. пользователей.
 • 7brides.ru – ориентирован на молодых леди, которые стремятся познакомиться с парнями. Многие называют его онлайн-брачным агентством. На сайте также указаны советы и рекомендации для пользователей. Языкового барьера не будет, ведь можно воспользоваться специальным онлайн-переводчиком.
 • LovePlanet.ru – сайт, где можно пользоваться русскоязычным и англоязычным интерфейсом. Всего здесь прошло регистрацию более 18 млн. человек. Сайт продумал и специальный функционал, который позволит удобно пользоваться им на мобильных телефонах.

Ominaisuudet ja toiminnot

Suomi24 Treffit tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ominaisuuksia nettideittailuun. Omaan profiiliin on helppo lisätä tietoa monivalintojen ja ennalta määriteltyjen kysymysten avulla. Lisäksi vapaaseen kuvaukseen voi kirjoitta esittelyn itsestään, ja profiilia voi muokata kiinnostavammaksi kuvien ja videon avulla. Lisäksi ihannekumppanin voi määritellä erilaisten monivalintojen ja liukusäätimien avulla.

Haku on monipuolinen ja toimii melko hyvin. Kaikkia profiilin yhteydessä kysyttyjä kenttiä voi käyttää hakuehtoina. Ainoa testissä ilmennyt ongelma oli joidenkin hakutulosten näkyminen listassa kahteen kertaan. Maksullisella Treffit Plus -jäsenyydellä saa lisäksi käyttöönsä vapaan sanahaun, joka on erittäin hyödyllinen työkalu sopivien kumppaniehdokkaiden etsinnässä.

Muiden käyttäjien profiileja voi lisätä suosikeiksi.

Jokaisessa profiilissa näkyvä synkkausprosentti antaa nopeasti ensivaikutelman profiilien yhteensopivuudesta.

Käyttäjätilin yksityisyysasetuksista pystyy määrittämään, ketkä voivat lähettää viestejä ja mitkä käyttäjäprofiilit on kokonaan blokattu.

Как зарегистрироваться

Из России на сайте проходят регистрацию в основном женщины. Чтобы пройти процедуру регистрации, нужно быть старше 18 лет и иметь желание и возможность выехать за пределы России. Ссылка для регистрации – treffit.suomi24.fi/site/login. Нужно осознанно подойти к тому, что именно Финляндия подойдет для переезда больше всего. Чтобы пользоваться сайтом и общаться с финном, желательно знать финский язык. Можно общаться и на английском, но при этом шансы на знакомство и полноценное общение существенно сокращаются.

Для регистрации нужно указать требуемые данные. Обязательно указать регион, в котором проживаете. Если есть знакомые или родственники в Финляндии, можно указать их регион и написать, что эти края знакомы и есть возможность там остановиться на пару дней.

В анкете при регистрации указать максимум информации. Не стоит указывать ложные данные, лучше некоторую информацию не писать вообще, чем начать знакомство со лжи. Также в личном аккаунте лучше составить небольшое резюме и загрузить фото. Оно также должно принадлежать только владельцу страницы. Чужие фото загружать не рекомендуется, поскольку многими это расценивается как не серьезное намерение. По статистике, почти 17% пользователей сайтов знакомств (и этот не исключение) хотя бы раз общались с человеком на портале, который указал ложную информацию. В основном она касается возраста, загрузки чужого фото, указания «левой» профессии, цели знакомства, семейного и материального положения.

Стоит насторожиться, если кавалер или дама слишком торопят события и хотят встретиться на территории своего собеседника. Также нужно быть внимательными и осторожными с людьми, которые быстро входят в доверие, вызывают жалость и просят перевести деньги на их счет. При этом часто придумывают душераздирающие печальные истории.

Неприятные ситуации действительно встречаются, но не так часто как кажется. Большинство регистрируется на сайте действительно, чтобы найти себе человека для общения и создания семьи.

Juttu luistaa – ensimmäiset treffit jommankumman kotona?

Mitäs sitten, kun on aika kutsua treffikumppani kotiisi ensimmäistä kertaa? Onko asuntosi deitinkestävässä kunnossa? Teimme tästäkin aiheesta hiljattain tutkimuksen ja koostimme vinkit siihen, kuinka valmistelet asuntosi treffejä varten! Ympäriinsä lojuvat tyhjät pullot ja astiat eivät takuulla ainakaan paranna mahdollisuuksiasi rakkaustarinan syntymiseen. Usko tai älä, mutta olet sitä miten asut! Siisti asumus huokuu itsenäistä ja omillaan pärjäävää ihmistä. Mikäli et ole enää 18-vuotias opiskelija-asuntolassa asuva nuorukainen, laita asuntosi siistiin kuntoon, niin vietät takuulla menestyksekkäämmät treffit!

Treffailu kuulostaa joskus rakettitieteeltä, kun lueskelemme erilaisia artikkeleita ja pohdimme erilaisia kaavioita, miten missäkin vaiheessa tulisi toimia. Tosielämän kokemuksemme mukaan parisuhteen syntyminen ei loppuviimein vaadi sen kummempia taikatemppuja, vaan kun ne kemiat kohtaavat, rakkaus kyllä hoitaa loput kuin itsestään!

Olet nyt suorittanut treffailun lyhyen oppimäärän tämän lähes raamatun mittoihin paisuneen artikkelin myötä. Rekisteröidy siis Eliittikumppaniin, laita persoonasi peliin ja tutustu uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. Mikäli kaipaat vinkkiä tai apua unelmakumppanisi etsinnässä, artikkelimme ja asiakaspalvelumme ovat täällä sinua varten!

Profiilikuvat

Perusjäsenet voivat lisätä profiiliinsa kolme kuvaa. Treffit Plus -jäsenien lisäämien kuvien määrää ei ole rajattu. Profiilikuvan tulee olla selkeä ja tunnistettava kasvokuva. Tämä on treffipalstoilla hyvä vaatimus, sillä se antaa sivustolle johdonmukaisen ilmeen ja pitää profiilikuvat asiallisina. Käyttäjän on itse esiinnyttävä myös muissa lisäämissään kuvissa. Tämän vuoksi kuvat, joissa on esimerkiksi pelkkä lemmikki, auto tai vene, eivät ole sallittuja.

Perusjäsenenä profiiliin voi lisätä myös yhden videon. Treffi Plus -jäsenet voivat lisätä videoita rajoituksetta.

Новые лица в Финляндии на сайте LovePlanet.ru

 • 1

  Alex Madrid
  20 лет, Дева

  Helsinki

  Онлайн

 • 1

  Sergei
  39 лет, Лев

  Helsinki

  Онлайн

 • 1

  TimoFi
  42 года, Козерог

  Tuusula

  Был сегодня в 17:00

 • 4

  Broker50
  40 лет, Рак

  Järvenpää

  Онлайн

 • 5

  Toivo Vannik
  54 года, Овен

  Tammisaari

  Был вчера в 20:35

 • 1

  Sergiy
  41 год, Близнецы

  Turku

  Был вчера в 13:48

 • 1

  nicolai
  32 года, Близнецы

  Helsinki

  Был вчера в 11:20

 • 2

  Alex
  57 лет, Козерог

  Turku

  Был вчера в 17:04

 • 1

  Александр Гусе
  54 года, Скорпион

  Turku

  Был 2 марта 2020 в 17:45

 • 2

  Tapio
  37 лет, Овен

  Helsinki

  Был сегодня в 12:54

 • 3

  Ruslan
  50 лет, Водолей

  Vantaa

  Был 1 марта 2020 в 11:25

 • 3

  Dimond
  50 лет, Дева

  Helsinki

  Был 29 февраля 2020 в 22:51

Преимущества знакомств с финскими мужчинами на «LovePlanet»

1. Большое количество пользователей – несколько миллионов. На нашем сайте зарегистрировано немало жителей Финляндии. Горячие парни и надежные мужчины, яркие музыканты и амбициозные бизнесмены, мятежные художники и мастера на все руки — каждая представительница прекрасного пола сможет найти достойного кавалера.

2. Удобная система подбора партнера. Расширенный поиск включает сотни различных параметров: от нюансов внешности до неординарных увлечений. Благодаря этому Вы сможете знакомиться только с интересными и близкими по духу личностями.

3. Впечатляющая статистика. На нашем сайте большинство пользователей заводят удачные знакомства. Многие продолжают общаться в реальном мире.

Как познакомиться с финном на «LovePlanet»?

«Меньше слов, больше дела», — девиз, который наиболее полно отражает менталитет финнов. Скандинавские мужчины — это воплощение надежности, ответственности и мужественности.

Мечтаете встретить человека, который сможет защитить и решить любую проблему? Тогда стоит заводить знакомства с финскими мужчинами на «LovePlanet». Для этого достаточно пройти бесплатную регистрацию и получить доступ к продвинутым опциям сайта. Создавайте личную анкету, выражайте симпатии, обменивайтесь сообщениями — и любовь не заставит себя ждать!

Читать дальше »

Зачем регистрироваться?

После регистрации вы можете воспользоваться следующими сервисами:

 • Завести на сайте анкету и ввести подробную информацию о себе;
 • Добавлять фото в Портфолио;
 • Добавлять и хранить фотографии;
 • Завести личный блог, оставлять комментарии;

Зарегистрируйтесь, чтобы использовать все возможности сервиса.

Регистрация бесплатна и займёт у вас меньше минуты.

Зарегистрируйтесь

Что именно привлекает славянских женщин в финнах?

Что же делает знакомства с финнами таким желанным? Вот лишь некоторые важные моменты:

 • Финляндия находится на самой границе России, поэтому попасть туда можно достаточно быстро. Например, из Санкт-Петербурга всего за 50 евро комфортабельный автобус отвезет вас прямо в Хельсинки. Недалеко от Выборга расположен город Иматра, граничащий с вонючим, но чрезвычайно дружелюбным Светогорском, где круглосуточно выпускается офисная бумага формата А4;
 • Финские мужчины предпочитают размеренный ритм жизни, они идеально подходят для тех женщин, которые хотят планировать семью;
 • Финляндия, в общем-то, когда-то была частью России, поэтому наши менталитеты в чем-то схожи;
 • Грибной пирог из Варкауса, яичница Экреоря, мясные котлеты Чаттбуллар – всё это звучит очень загадочно и весьма аппетитно, хотя нередко за таинственными названиями скрываются блюда, которые широко известны и в русской кухне;
 • Финляндия – часть Евросоюза, поэтому виза в эту страну даст вам полное право посетить, например, с целями гастрономического туризма, и другие страны ЕС.
Евгений Тутлаев

Очень нравится писать о путешествиях и туризме! Открыт и буду рад сотрудничеству с турфирмами, гидами, организаторами путешествий, авиаперевозчиками! Пишите!

Оцените автора